diumenge, 28 d’octubre de 2012

Una idea brillant

Vaig conèixer els Neistat Brothers a través de la Cosima Dannoritzer, quan estàvem preparant el documental Comprar, Llençar, Comprar. Ara, saltant d'un lloc a un altre a internet, he trobat un vídeo que formava part de la sèrie que van produir per HBO. Trobo que és una idea genial: convertir una navalla suïssa en un clauer per no haver d'arrossegar manyocs de claus com si fossim governantes d'un internat britànic.

Jack Knife Hack, de Van Neistat

Els dos germans solien treballar junts però des de fa un temps cadascun va pel seu compte. El més actiu sembla ser el Casey (que és el que sortia a Comprar, Llençar Comprar).

Per cert, en Van diu al principi del vídeo que és en blanc i negre per un motiu que dirà al final, pel que sembla té a veure amb un tema legal.Em fa l'efecte que els advocats de HBO van dir a en Van que no podien utilitzar/modificar/transformar una navalla suïssa (el disseny de la qual deu estar patentat) sense permís dels propietaris de la marca. I com que el color vermell és una característica essencial de la marca, en Van va fer el vídeo en blanc i negre (i va tapar el logotip amb cinta americana).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada